GCP

Client | Ginásio Clube Português Plot size | 5500m2 Size | 7640m2 Location | Lisboa Typology | Urbanism & Public Space Chronology | 2010 Status | Completed More info | Photography: Francisco Nogueira
Client | Ginásio Clube Português Plot size | 5500m2 Size | 7640m2 Location | Lisboa Typology | Urbanism & Public Space Chronology | 2010 Status | Completed More info | Photography: Francisco Nogueira
Projects

A new square that connects the various volumes

The intervention was based on the creation of a covered parking area, a new gymnasium for sports practice and the reconversion of the exterior space of arrival and distribution, taking advantage of the new building roof to create covered paddle tennis courts. A new square that connects the various volumes from the sports complex.

Projects