Linklaters Office

Client | Linklaters Plot size | 500m2 Location | Lisbon Typology | Retail & Offices Chronology | 2017 Status | Completed More info | Photography: Francisco Nogueira
Client | Linklaters Plot size | 500m2 Location | Lisbon Typology | Retail & Offices Chronology | 2017 Status | Completed More info | Photography: Francisco Nogueira
Projects

The introduction of wood as a prominent element

The refurbishment was based on the creation of a space directed to the customer, with elegance and modernity. Regarding the distribution of spaces, we have concentrated the meeting rooms around the glazed facades. As central space we find the reception that leads to the distribution area valued through the creation of a privileged lounge area with natural light. The introduction of wood on the walls allows to highlight the reception, waiting and circulation areas, giving them comfort in counterpoint with the stone pavement.

Projects