Selected Projects Selected Timeline
Linklaters

Optimisation of each person's spatial experience

The remodelling project for one of the floors at the Linklaters office was based on creating a comfortable and functional reception area for clients.
Reception area, ambience

The arrival area is in a central space that leads to a distribution area, enhanced by the creation of a lounge area bathed in natural light. The distribution of the meeting areas was designed along the glazed walls, making the most of solar exposition and leaving the inside for defining circulation and waiting areas. The choice of wood, used to finish some of the vertical planes, along with the ceiling spotlights, allows the arrival, waiting and circulation areas to be emphasised.

Office
Office, detail

Location, Lisbon, Portugal
Client, Linklaters
Area, 525 m2
Phase, Built
Year, 2018 - 2019

Architecture, Pedro Silva Lopes, Fernando Flora, Jani Silva (in-house)
Specialties, GLFV
Supervision, RTRÈS
Construction, Tétris
Luminotechnics, Lightdesign
Measurements, António Pereira
Photography, Francisco Nogueira

Office, detail
Circulation area
Swipe
Intervention area, aerial view
Meeting room, detail
Office, detail
Office, detail
Circulation area
Library, detail
Meeting room, detail